La PNL i la seva aplicació en l’àmbit professional

La Programació Neurolingüística és una disciplina que ens aporta eines per tal de comprendre el funcionament humà, és a dir, els mecanismes i estratègies que cada persona fa servir per pensar, emocionar-se i actuar, per motivar-se i decidir, per aprendre, per enamorar-se, etc.

Amb tota aquesta informació, els especialistes en PNL ajusten la seva comunicació i els seus comportaments per millorar la seva relació amb ells mateixos i amb les altres persones, sigui en l’àmbit personal com en el professional. I en aquest segon àmbit, el professional, la Programació Neurolingüística marca una diferència en la qualitat dels resultats obtinguts.

Són molts els professionals de diferents camps que s’apropen a la PNL per obtenir patrons, models i tècniques senzilles que es poden aplicar per a fer un salt de gegant en la seva eficiència i productivitat: venedors i comercials, educadors, terapeutes, advocats, esportistes, professionals de la salut… tots ells troben en la Programació Neurolingüística formes noves i millors de comunicar-se, de gestionar les seves emocions i de relacionar-se, de resoldre conflictes i de definir objectius, de potenciar la seva creativitat i d’augmentar la seva motivació, d’afinar la seva capacitat de decidir i de millorar les seves habilitats de lideratge.

A l’Institut Català de Programació Neurolingüística som conscients de que el món laboral demanda professionals capaços de gestionar i gestionar-se, som conscients de que el futur l’escriurà qui sàpiga connectar amb si mateix i amb les altres persones i també alinear els objectius i somnis individuals i col·lectius. som conscients de que els temps estan canviant i cal estar preparat. Per això ens comprometem amb les persones que es comprometen amb elles mateixes, per això presentem la PNL de la forma més complerta i pràctica, per això són ja tants els professionals de tots els camps que confien en nosaltres.