cursosEls cursos de PNL i Coaching amb PNL a l’Institut Català de PNL

 

La formació en Programació Neurolingüística i Coaching representa per nosaltres molt més que una freda transmissió de coneixements o una simple successió d’experiències inconnexes.

 

A l’ICPNL prioritzem el desenvolupament de cada persona en totes les àrees de la seva vida, i per això combinem l’entrega i el seguiment de material teòric d’alta qualitat (llibres de text, apunts originals, audiovisuals, etc.) amb exercicis individuals i dinàmiques de grup.

Els nostres cursos

Practitioner en PNL

Primer nivell de formació. Treballa les nostres habilitats de comunicació per establir relacions i canvis productius i satisfactoris.

Master Practitioner en PNL

Ara que ja tens entrenament, pugem un nivell més per descobrir noves habilitats i recursos, per profunditzar i connectar amb el teu interior.

Trainer’s Training amb PNL

(Master en tècniques de presentació)

Habilitats comunicatives i oratoria. Accedeix a estats optims davant d’una presentació o exposició en públic. Lidera i transmet allò que desitges comunicar de la millor manera.

Coaching amb PNL

Practicarem noves metodologies de gestió emocional i de planificació i consecució d’objectius. Aprendrem a acompanyar a les persones cap al seu somni. Ens convertirem en Coach.

Doble Titulació PNL/Coaching

Practitioner en PNL + Coaching amb PNL. Format setmanal on aprendràs les habilitats d’aquestes dues formacions. Crea relacions saludables, gestió emocional, resolució de conflictes, modelatge de comportaments d’èxit i d’equip.

Master en Hipnosi Ericksoniana amb PNL

La hipnosi natural ens permet accedir a estats de consciència òptims per tal de millorar la nostra comunicació interna i externa. Per connectar amb la nostra essència i gestionar molt millor la nostra vida des d’un estat mental més adequat liderat pel benestar i la productivitat.

Soft Skills, habilitats de Comunicació

Les Soft Skills o habilitats toves comprenen una sèrie de competències socials relacionades amb la comunicació, la intel·ligència emocional i les habilitats socials. Format Presencial i On Line.

Escola Estiu

Benvinguda a l’Escola Estiu. Aquí trobaràs la programació que tenim preparada per als mesos d’estiu. Gaudeix de les formacions intensives.

Esquema general del nostre pla d’estudis

A l’Institut Català de Programació Neurolingüística oferim formació complerta i ben estructurada en PNL i Coaching amb PNL, tot i que cada persona pot dissenyar la durada de la seva formació i el seu itinerari acadèmic en funció de les pròpies necessitats i objectius personals i professionals.

 

cursos

Subscriu-te!

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs un E-book de forma gratuïta.

Et truquem!

Si tens algun dubte i vols que et truquem, envia’ns un missatge!

    Accepto les condicions de protecció de dades de ICPNL - Institut Català de Programació Neurolingüística.

    Inscriu-te als nostres cursos

    Aprèn, practica i viu la PNL