Creicimiento personal y laboral
Institut Català de Programació Neurolingüística

Altres formacions avalades per l’ICPNL

Tens alguna àrea de la teva vida on voldries millorar? T’agradaria aprendre i integrar eines i estratègies d’èxit? Vols potenciar les teves habilitats de comunicació i gestió emocional i relacional?

L’Institut Català de Programació Neurolingüística   t’ofereix formacions de curta durada per tal que adquireixis eines pràctiques i aplicables des del minut zero que et facis fer un pas endavant a la teva vida personal i professional.

La programació d’aquests cursos s’actualitza vàries vegades l’any, de forma que abasta un ventall molt ampli de temes, habilitats i eines.

Et convidem a donar una ullada als altres cursos programats:

L’Institut Català de Programació Neurolingüística avala formacions de PNL, Coaching i altres disciplines relacionades amb l’observació i comprensió de l’ésser humà, així com amb el canvi i la millora personal i professional.

En cap cas, l’Institut Català de Programació Neurolingüística   avala persones ni atorga el títol de “Trainer Certificador” a professionals externs a l’ICPNL   i que no apareguin a la pestanya Qui som“.

Si ets alumne/a d’alguna formació i vols saber si compta amb l’aval i el reconeixement de l’ICPNL, pots posar-te en contacte amb nosaltres i t’informarem.

Si ets professional de PNL, Coaching, etc. i t’interessa obtenir l’aval de l’Institut Català de Programació Neurolingüística per alguna de les teves formacions, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem dels requisits i els tràmits a seguir.

Contacte:

Telèfons: 669 17 46 87 o 609 10 14 05 / Mail: hola@icpnl.com

Et truquem!

Si tens algun dubte i vols que et truquem, envia’ns un missatge!

    Accepto les condicions de protecció de dades de ICPNL - Institut Català de Programació Neurolingüística.

    Inscriu-te als nostres cursos

    Aprèn, practica i viu la PNL