oratoria
Comunicació 3D

Parlar en públic, seguretat i argumentació

Dilluns tarda, del 9 al 30 de març de 2020.

Vivim temps on la capacitat de defensar les nostres idees, els nostres arguments i els nostres punts de vista és fonamental.

En el teu dia a dia, si ho penses, contínuament estàs donant a conèixer els teus pensaments, i tant en l’àmbit professional com personal (amb amics, família, etc.) és molt important saber convèncer, debatre, negociar i arribar a acords i punts de trobada de diferents idees.

Parlar en públic no significa només haver de fer una presentació davant de cent o de mil persones. Parlar en públic també significa haver de mantenir una conversa amb un desconegut, o participar en un sopar amb companys de feina, o defensar un treball de forma oral durant la carrera, o llegir durant un casament, o participar en una reunió de veïns, o…

A l’Institut t’obrim les portes perquè vinguis a aprendre i practicar les estratègies essencials de persuasió i oratòria, per tal que adquireixis eines molt eficients que portaran la teva habilitat comunicativa a un altre nivell.

Amb aquest curs aprendràs a superar les pors, les inseguretats i totes les altres sensacions incòmodes que apareixen quan has de parlar en públic. També practicaràs habilitats per tal que allò que hagis de dir resulti interessant, atractiu i emocionant per qui t’escolti.

 

Programa de continguts:

  • Estructures essencials per comunicar amb eficàcia: Model IRE, Impromptu Speech. Dona la informació de manera ordenada.
  • Convèncer   fent   màgia: Fal·làcies i Arguments ad. Informar, convèncer i emocionar a l’audiència.
  • Com acompanyar els teus missatges amb la teva comunicació no verbal. Ordenar l’espai. Estratègies de gestió emocional per parlar en públic.
  • Rebatre els arguments contraris amb calma i en l’ordre correcte. Els punts febles de les idees.
  • Pràctica real del debat i l’argumentació.

 

Dirigit a: Tota persona que vulgui millorar la seva forma de comunicar-se amb els altres, sigui davant d’una audiència nombrosa o amb poques persones en una situació quotidiana.

 

Dates:   Dilluns a la tarda, del 9 al 30 de març de 2020. Horari de 18 a 21 hores. (4 sessions)

 

Sobre el Curs

Certificació:  Diploma expedit i avalat per l’Institut Català de Programació Neurolingüística.

Hores: 12 hores lectives.

Lloc: Institut Català de Programació Neurolingüística, Carrer Unió 52 Pral. G, 43001 Tarragona.

Preu:   96€.

 

Inscripcions:  Escriu-nos a  hola@icpnl.com  o trucant al  669174687.

Preu de la formació

96€

Et truquem!

Si tens algun dubte i vols que et truquem, envia’ns un missatge!

    Accepto les condicions de protecció de dades de ICPNL - Institut Català de Programació Neurolingüística.