Black Friday a l’Institut!!

Ens agrada que tothom que vulgui aprendre ho pugui fer, per això considerem que és una bona oportunitat sumar-nos al fenomen del Black Friday   i oferir els   cursos de l’ Institut Català de Programació Neurolingüística a un preu de bogeria.

Pots fer la teva inscripció del 23 al 30 de novembre i beneficiar-te d’un gran descompte   en les formacions modulars que comencen al mes de febrer de 2019.

 

La Programació Neurolingüística és una disciplina que es nodreix de diferents ciències i altres disciplines afins i potencia les habilitats de cadascú de nosaltres. Ens mostra la relació existent entre els nostres pensaments, les nostres emocions i el nostre comportament. En definitiva, ens mostra com ens comuniquem, tant amb nosaltres mateixos com en el nostre entorn, ja sigui a la feina, amb els amics, amb la parella, amb la família, a l’empresa, …

 

El Coaching, per altra banda, ens proposa una eficient metodologia de canvi. És un procés en que planificaràs detalladament el camí que vols fer per aconseguir un objectiu o un somni personal. Pren consciència del moment actual en que estàs i defineix allò que vols aconseguir mitjançant els patrons, eines, habilitats i protocols que ofereix la Programació Neurolingüística.

 

La PNL i el Coaching són dues disciplines que van de la mà i que t’aporten eines poderoses, tant a l’àmbit personal i laboral, de comprensió del coneixement del comportament humà.

 

Més informació en els següents enllaços dels cursos inclosos en aquesta oferta:

Practitioner en PNL, el primer nivell d’estudi de la Programació Neurolingüística. Curs de 100 hores de duració, de febrer a juny de 2019 en format modular.

Certificació en Coaching amb PNL, curs de 100 hores de duració, de febrer a juny de 2019 en format modular.

 

 

Informa’t!! 😉