8 raons per formar-te en PNL a l’ICPNL

La PNL i el Coaching a l’Institut

 

A l’Institut Català de Programació Neurolingüística som especialistes en PNL i Coaching. Gràcies a aquestes dues disciplines ara som on som personalment i professionalment. Han estat molts anys d’estudi per completar i complementar les nostres carreres i currículums, i fer de la nostra feina una dedicació plena i fructífera.

 

Gràcies a la nostra formació anterior hem pogut dissenyar minuciosament els nostres cursos de manera única, especial i molt valuosa. Cada curs, ja sigui en format setmanal, modular, intensiu, on line o presencial, esdevé una aventura, posant, també, la mirada en altres disciplines i ciències per donar un major suport al seu aprenentatge i a la seva comprensió.

 

Per tot això que us hem explicat resumidament estem convençuts que tenim la formació més completa i actualitzada en Programació Neurolingüística i Coaching.

 

És per això que et donem 8 raons per formar-te en Programació Neurolingüística amb nosaltres.

 

1. T’oferim tot el recorregut formatiu reconegut internacionalment per les principals branques de la PNL.

Creiem que tots els desenvolupadors en Programació Neurolingüística i que van treballar conjuntament en els seus inicis van fer una gran feina. Malgrat que la separació final dels membres va ser un fet, cadascú ha continuat investigant i aportant grans avenços i habilitats a la disciplina. No ens quedem tan sols en una branca si podem oferir-les totes.

 

2. El més important són les persones, per això en els nostres programes unifiquem les diferents línies de desenvolupament de la Programació Neurolingüística per tal que adquireixis grans habilitats de comunicació.

Tenim a la mà l’oportunitat d’oferir-te el millor de les diferents línies de desenvolupament de la Programació Neurolingüística i això es tradueix que aconseguiràs habilitats addicionals en vers altres escoles.

 

3.   Els docents de l’Institut som dels pocs professionals que hem estudiat i col·laborat amb els principals desenvolupadors de la PNL de totes les branques principals.

Per aquest motiu hem pogut dissenyar les nostres formacions. I ho hem pogut fer d’una manera més curosa respectant la importància de cada línia formativa i del seu mestre.

 

8 raons per formar-te en PNL

 

4.   Les nostres instal·lacions són còmodes i modernes per fer-te sentir com a casa.

Que millor que disposar d’una gran sala diàfana, amb colors clars i amb llum natural i, que pugui oferir a l’alumne les comoditats que necessita. Tant a classe com a l’hora de fer un descans. El que més ens agrada és que et puguis sentir còmode i com a casa.

 

5. La biblioteca, la consulta individual i l’assessorament professional, entre d’altres, són els serveis complementaris a la formació que t’oferim.

No només formació, l’ICPNL és molt més. Moltes vegades no sabem com gestionar alguna situació que no ens beneficia, no sabem d’on ve ni com actuar. T’ajudem a fer que treguis l’entrellat i puguis trobar la solució en aquella situació que necessites canviar.

 

6. Ens avalen els més de deu anys d’experiència i els centenars de persones que ja s’han format amb nosaltres.

Molt abans que l’ICPNL arribés a Tarragona ja impartíem formació en altres zones geogràfiques. Cursos com els que impartim a l’Institut i inclús cursos a mida per ajuntaments, centres cívics, biblioteques, empreses, …

 

7. La PNL que aprens a l’Institut abraça molts camps d’aplicació: educació, teràpia, vendes, esport, negociació, lideratge, gestió d’equips, etc.

La Programació Neurolingüística i el Coaching són dues disciplines de creixement personal molt potents. La seva aplicació és immensa. Pot aplicar-se en qualsevol àmbit de la vida. Podem utilitzar el que ens ensenya tant en l’àmbit personal com laboral.

 

8. Som molt més que una escola de PNL, som un espai de trobada, de comunitat i de creixement.

Ens agraden les persones i ens agrada que cadascú pugui explorar i explotar el seu potencial per aconseguir allò que vol. Nosaltres t’ajudem mostrant-te les habilitats i coneixements que la Programació Neurolingüística i el Coaching ens ofereix.

 

Esperem i desitgem que si tens curiositat i vols saber que tracten, què fan, com ho fan i com treure el màxim partir de la PNL i del Coaching busquis informació i si tens cap dubte, visita’ns.

 

Fins aviat! 😉