Taller de PNL, Curs d’introducció 16 hores

Taller de PNL: curs especial d’introducció

La comunicació és essencial en l’ésser humà. De la manera que sigui, verbal i no verbal…, No podem NO comunicar. Inclús quan no volem dir res estem comunicant. És per això que la Programació Neurolingüística va lligada totalment al món de la comunicació i afecta qualsevol persona.

 

La PNL t’ofereix habilitats per aplicar a TOTS els àmbits de la teva vida. En l’àmbit personal t’ajudarà a identificar i desfer creences limitants, comportaments que no t’agraden, però també t’ajudarà a establir una millor comunicació emocional tant amb tu mateixa com amb les persones del teu entorn. Podràs aprendre a comprendre, entendre i valorar moltes situacions de comunicació del comportament humà.

 

També pel que fa a nivell de gestió directiva, d’equips, lideratge, d’aplicació en el món laboral i empresarial, la Programació Neurolingüística té molt a dir i a mostrar. Tot el món es mou comunicant, d’aquí la importància d’aprendre a jugar-la de la manera més ecològica i satisfactòria per a nosaltres.

 

taller pnl

 

Per això et presentem un curs especial, un taller de PNL que ens introdueix i ens endinsa en el nostre món interior i en el funcionament de la comunicació i el comportament humà.

 

Informació del curs:

Curs d’Introducció a la PNL

Data: 15 i 16 de gener de 2022.

Horari: de 09.30 a 19.00 hores.

Preu: 90 euros

Informació i inscripcions: Truca’ns o envia’ns un whatsapp al telèfon 669174687 o escriu-nos un correu a hola@icpnl.com

També et pots inscriure directament clicant en el següent enllaç: Vull incriure’m ara

 

Si després d’assistir a aquest curs d’introducció a la PNL vols formar-te com a Practitioner en Programació Neurolingüística, tindràs un descompte de 90 euros en el preu del curs.