Aquesta cosa anomenada Coaching

A tot arreu parlen i parlen del Coaching, des de diferents perspectives i mirades, totes valuoses però no sempre del tot encertades i precises.

Al diari, a la televisió, a la ràdio, a les xarxes socials… En aquest article volem definir el Coaching, en concret el Coaching amb PNL, i aclarir per a què et pot servir a la teva vida.

 

Per començar, et convidem que pensis en el teu dia a dia. Adona’t que, d’una forma més o menys conscient, tot allò que et proposes fer (deixar de fumar, aprendre un idioma, canviar de feina o de casa…) respon a uns propòsits més grans, a uns somnis concrets de com vols viure la teva vida (millorar la salut, viatjar i conèixer noves persones, viure amb més comoditat…).

Els aspectes més relacionats amb els grans somnis, les grans intencions de vida, són els que tracta el Coaching Generatiu, un tipus de Coaching que va un pas més enllà del Coaching tradicional i que està basat en desenvolupaments concrets de la PNL. El Coaching Generatiu ens ajuda a definir, encara millor, el camí a seguir per millorar la nostra vida.

I aquests somnis, aquestes metes, segurament necessiten de tu que vagis assolint objectius específics, mesurables, realistes i motivadors.

Per la seva part, cada un d’aquests objectius requerirà una planificació acurada, temporalitzada, ecològica i eficient.

I tot això, tant la definició dels teus objectius personals i professionals com el disseny de plans d’acció eficaços, és el que la metodologia del Coaching amb PNL (no només el Coaching Generatiu, sinó també el basat en altres línies de desenvolupament de la Programació Neurolingüística) et pot ajudar a fer d’una forma millor, més conscient i més reeixida.

 

El Coaching amb PNL et proposa una sèrie de protocols i models analitzats i comprovats a la pràctica per tal que puguis portar la teva vida allà on sempre has volgut fer-ho.

En definitiva, el Coaching amb PNL ens aporta molta profunditat i precisió a l’hora de conèixer i gestionar les nostres emocions, els nostres pensaments i la nostra comunicació. D’aquesta manera, el tàndem format pel Coaching i la Programació Neurolingüística és la tecnologia més eficient per gaudir d’una vida d’èxit i plenitud.

 

Ep! I no t’oblidis que la màgia no existeix fora de tu… de tu depèn el compromís de fer realitat tot allò que sempre has somiat.