Mindfulness Meditació ICatpnl
Energies Arquetípiques

Mindfulness i Meditació

El Mindfulness i la Meditació són pràctiques eficients i curoses  que ens ajuden a avançar en la nostra vida.

 

Com pots canviar o transformar allò que et fa patir o que no t’agrada?
Com pots gestionar aquelles emocions que et provoquen patiment?

 

L’Atenció Conscient, o Atenció Plena ens aporta qualitat de consciència del nostre comportament, del nostre fer i del nostre sentir tant físicament com emocionalment i de com actuar amb més opcions.

 

Et proposem diferents formats per tal que t’endinsis en el món del Mindfulness i la Meditació i comprovis personalment els beneficis d’aquesta pràctica.

 

Els cursos i tallers estan orientats a millorar l’atenció conscient, reduir d’estrès i aprendre a manejar situacions complexes que requereixen un estat intern més òptim.

 

Les nostres formacions combinen la pràctica, essència de l’aprenentatge, amb la teoria, per tal d’aprofundir molt millor en el coneixement i els seus beneficis.

 

Treballarem individualment i també en grup respectant, en tot moment, la intimitat i privacitat de les companyes i companys.

Pròxims formats

Taller Mindfulness amb PNL:   Dues tardes d’introducció a la meditació formal, al Mindfulness o atenció plena i a la Programació Neurolingüística (PNL).

Formació Mindfulness amb PNL: Curs extens i complet d’experiència, pràctica i comprensió de la meditació.

Jornades intensives Mindfulness:   Dues jornades d’un dia cadascuna on es practicarà la meditació. Aquestes jornades ajuden a integrar l’hàbit i la pràctica del Mindfulness.

Retir Mindfulness:   D’aquí a pocs dies tindreu tota la informació necessària d’aquest retir programat pel mes de juny de 2019.

Et truquem!

Si tens algun dubte i vols que et truquem, envia’ns un missatge!

    Accepto les condicions de protecció de dades de ICPNL - Institut Català de Programació Neurolingüística.