Black Friday y Ciber Monday 2020 Black Friday 

Del 27 de novembre al 5 de desembre

 

Ens agrada que tothom que vulgui aprendre ho pugui fer, per això considerem que és una bona oportunitat sumar-nos al fenomen del Black Friday i al Cyber Monday i oferir els cursos de l’ Institut Català de Programació Neurolingüística a un preu de bogeria.

 

Pots fer la teva inscripció del 27 de novembre al 5 de desembre i beneficiar-te d’un gran descompte en les formacions modulars que comencen al mes de març de 2021.

Black Friday

 

La Programació Neurolingüística és una disciplina que es nodreix de diferents ciències i altres disciplines afins i potencia les habilitats de cadascú de nosaltres. Ens mostra la relació existent entre els nostres pensaments, les nostres emocions i el nostre comportament. En definitiva, ens mostra com ens comuniquem, tant amb nosaltres mateixos com en el nostre entorn, ja sigui a la feina, amb els amics, amb la parella, amb la família, a l’empresa, …

 

El Coaching, per altra banda, ens proposa una eficient metodologia de canvi. És un procés en que planificaràs detalladament el camí que vols fer per aconseguir un objectiu o un somni personal. Pren consciència del moment actual en que estàs i defineix allò que vols aconseguir mitjançant els patrons, eines, habilitats i protocols que ofereix la Programació Neurolingüística.

 

La PNL i el Coaching són dues disciplines que van de la mà i que t’aporten eines poderoses, tant a l’àmbit personal i laboral, de comprensió del coneixement del comportament humà.

 

Hipnosi Ericksoniana, basada en el llegat de Milton Erickson i els estats generatius. La seva aplicació com a models de canvi i influència: teràpia, vendes, persuasió, relacions familiars i d’amistat, gestió d’equips de treball, etc. L’estat hipnòtic és un estat d’aprenentatge natural, de consciència elevada, molt útil per millorar la salut, el benestar, la comunicació i l’ajuda als altres.

 

Més informació en els següents enllaços dels cursos inclosos en aquesta oferta del Black Friday:

Practitioner en PNL, el primer nivell d’estudi de la Programació Neurolingüística. Curs de 100 hores de duració, de març a juny de 2021 en format modular.

Certificació en Coaching amb PNL, curs de 100 hores de duració, de març a juny de 2021 en format modular.

Master en Hipnosi Ericksoniana amb PNL, curs de 100 hores de duració, de març a juliol de 2021 en format modular.

Formacions que s'acullen en aquesta oferta:

Et truquem!

Si tens algun dubte i vols que et truquem, envia’ns un missatge!

    Accepto les condicions de protecció de dades de ICPNL - Institut Català de Programació Neurolingüística.

    Inscriu-te als nostres cursos

    Aprèn, practica i viu la PNL