8 raons per formar-te en Programació Neurolingüística a l’Institut Català de PNL

Les nostres formacions estan dissenyades de manera única, especial i molt valuosa. Cada curs esdevé una aventura, posant, també, la mirada en altres disciplines i ciències per donar un major suport al seu aprenentatge i a la seva comprensió.

 

Per això estem convençuts de que tenim la formació més completa i actualitzada en PNL i Coaching. És per això que et donem 8 raons per formar-te en Programació Neurolingüística amb nosaltres.

 

1. T’oferim tot el recorregut formatiu reconegut internacionalment per les principals branques de la PNL.

 

2. El més important són les persones, per això en els nostres programes unifiquem les diferents línies de desenvolupament de la Programació Neurolingüística per tal de que adquireixis grans habilitats de comunicació.

 

3.   Els docents de l’Institut som dels pocs professionals que hem estudiat i col·laborat amb els principals desenvolupadors de la PNL de totes les branques principals.

8 raons per formar-te en Programació Neurolingüística

4.   Les nostres instal·lacions són còmodes i modernes per fer-te sentir com a casa.

 

5. La biblioteca, la consulta individual i l’assessorament professional, entre d’altres, són els serveis complementaris a la formació que t’oferim.

 

6. Ens avalen els més de 10 anys d’experiència i els centenars de persones que ja s’han format amb nosaltres.

 

7. La PNL que aprens a l’Institut abraça molts camps d’aplicació: educació, teràpia, vendes, esport, negociació, lideratge, etc.

 

8. Som molt més que una escola de PNL, som un espai de trobada, de comunitat i de creixement.

 

Fins aviat! 😉